Sports Innovated

Sports Innovated is een naar buiten gerichte organisatie en voortdurend op zoek naar samenwerking en communicatie met andere partijen.

En we doen het anders, we innoveren. In de manier van ontdekken, begeleiden en optimaliseren van sporters.

We hebben het vertrouwen van een aantal cliënten in Engeland, Schotland, Rusland, België, Zweden en Afrika.

De ontdekking en de promotie van jonge talenten is een van de belangrijkste doelstellingen van Sports Innovated. Eenmaal ontdekt willen wij deze hoogvliegers voorzien van een zorgvuldige carrièreplanning in een bijna familiale en onbezorgde sfeer. Deze positieve werk- en ontwikkelingsomgeving is essentieel voor hen en wordt mogelijk gemaakt door de manier waarop het Sports Innovated team is samengesteld en functioneert.

Wat we doen en waar we voor staan?

Sports Innovated begeleidt topsporters. Gedurende hun actieve en passieve carrière, in hun ontwikkeling op sportief, persoonlijk en zakelijk vlak.

Sports Innovated investeert in topsporters. Middels kennis- en ervaringsoverdracht en middels geld brengen of houden wij deze topsporters aan de top.

Sports Innovated waarborgt kwaliteit door haar team van experts op sportief, psychologisch, commercieel, financieel, fiscaal en juridisch gebied en jarenlange ervaring.

Sports Innovated bouwt op een sterk allesomvattend en grensoverschrijdend netwerk dat nog volop en voortdurend in ontwikkeling is.

Sports Innovated is persoonlijk en begeleidt de sporter ook sportief op individuele basis. Wij zijn van mening dat die sporter zich gedurende zijn sportieve carrière voortdurend moet ontwikkelen. Maar ook op persoonlijk vlak want die persoon moet de evolutie van die sportieve carrière kunnen bijbenen. En op financieel vlak want die individu kan iets betekenen voor de volgende generatie middels al hetgeen hij opgebouwd heeft aan (financieel) vermogen.

Sports Innovated begeleidt transfers en adviseert sporters / spelers en professionele sportorganisaties.